Page content

Een jumpsuit kan wonderen verrichten?

Een jumpsuit kan wonderen verrichten?

Ja daar was ie dan, mijn favoriete jumpsuit op de grootste webwinkel van Nederland. Nu afgeprijsd van 79 euro naar 59 euro. Zoals jullie in mijn laatste blog hebben kunnen lezen houd ik van kopen. Tegen beter weten in de jumpsuit besteld, heb tenslotte ook met mijzelf afgesproken niets meer te kopen tot ik weer op mijn streefgewicht ben.

Wat een supergave jumpsuit, met knikkende knieën probeer ik de broek aan te trekken, ok, mijn benen passen in de pijpen……maar het loopt ergens vast. Mijn, zoals mijn vriend zal zeggen, gezellige randjes, passen er niet in…..De bovenkant gaat weer prima dicht, maar ergens in het midden blijft de boel open staan. Ik heb 5 cm teveel (of de broek heeft 5 cm te weinig ;-))!

Werk aan de winkel dus, ’s avonds zit ik te wachten tot mijn les supershape begint en komt mijn personal trainer vragen of ik weer kan lopen naar de training vorige week. Ik vertel van de jumpsuit en dat er dus snel iets moet gebeuren met die buik van me. Tijdens de supershape dus direct even wat buikspieroefeningen er tussen gefietst en van de week weer personal training. Ik heb zo’n vermoeden dat het voor mijn buik afzien wordt, maar goed alles voor een strakker lijntje!

Ondertussen heb ik bij een van de goedkope supermarkten mijn “new best friend” gekocht, een sapcentrifuge. De wortels, bieten, bleekselderij, komkommers, venkel, appels, peren, sinaasappels en gember zijn niet aan te slepen, ik wissel elke dag wel af met wat verschillende combinaties maar ben dringend op zoek naar nieuwe inspiratie. Daarnaast maak ik nog bijna dagelijks heerlijke salades en eet ik ’s avonds vooral groenten en wat vlees/vis met af en toe glutenvrije spaghetti of bv zoete aardappel en eet ik als tussendoortjes bijvoorbeeld noten of wat geitenyoghurt met bijvoorbeeld chiazaad/kaneel en walnoot en banaan. En ja ook ga ik nog dikwijls de fout in, heb ik enorme behoefte aan chocolade, chips en dergelijk. Maar de redding is nu in huis! Mijn super te gekke, kekke, strakke jumpsuit, waar ik einde van het jaar gewoon in wil passen. Volgens mijn personal trainer een goede stok achter de deur! Ik ga er voor!

10620852_950465584979777_614286579_n

 

 

Tekst door: Nathalie Busscher
Fan van het VASEF programma