Page content

Waanzinnige korting & fantastische prijzen!

Waanzinnige korting & fantastische prijzen!

FEESTJE!! FEESTJE FEESTJE!! 🙂

Hoi vrienden! VASEF (ook wel bekend als Voor altijd Slank & Fit) bestaat inmiddels 4 jaar! Om dit te vieren willen we onze nieuwe website GROOTS lanceren!

In de afgelopen 4 jaar hebben meer dan 1000 mensen een programma bij ons gevolgd. Als we terugkijken zien we dat we ontzettend veel mensen hebben kunnen helpen en aardig gegroeid zijn. En daar zijn we dan ook best een beetje trots op…

Zoals je wellicht weet hebben we als missie Heel Nederland Voor Altijd Slank En Fit! We beseffen maar al te goed dat dit zonder jou niet lukt. Aan zo’n grote missie werk je samen en begint natuurlijk als eerste bij onszelf.

Dit is ook de reden waarom we al onze vrienden (jou dus) in het zonnetje willen zetten met een paar fantastische cadeaus, meer dan 25.000 euro aan kortingen (geen grapje) EN een compleet nieuw VASEF programma!
Ontdek hieronder wat voor fijne verassingen we allemaal hebben voor jou:
LET OP:
Alles acties eindigen donderdag 29 oktober om 22:00uur

Beleef jij in 2016 je fitste jaar ooit?

Maak nu tijdelijk gebruik van 2 geweldige aanbiedingen!

  1. BESTE DEAL (40x)
    Deelname aan het nieuwste VASEF PROGRAMMA 2016 met maar liefst 50% korting!
  2. SNELLE DEAL (150x)
    Deelname aan het 30 dagen slank (online) programma met 53 euro korting!

 

Maak kans op 1 van de 16 geweldige boeken!

366 dagen succesvol

  1. BOEK 366 dagen succesvol van David de Kock en Arjan Vergeer. (10x)

Alsof dit nog niet genoeg is geven zij ook nog eens 10 gratis tickets voor een kennismakingsseminar weg. Totale waarde is meer dan 500 euro!

 

  1. Boek Oersterk leven van Richard de leth (2x)OERSTERK ETEN1
  1. Boek Oersterk eten van Richard de Leth (2x)Hormoonbalans-voor
  2. Boek Hormoonbalans voor vrouwen van Ralph Moorman & Barbara Havenith (2x)

 

Ondersteun onze missie en maak tegelijk kans op een paar fantastische prijzen!

 

Hoe kun je winnen?

Laat hieronder een leuke reactie achter! That’s all!

Wil je dubbel kans maken?

Deel deze pagina dan op Facebook! (hashtag #VASEF)

Comment Section

45 reacties op “Waanzinnige korting & fantastische prijzen!


Door Esmeralda op 27 oktober 2015

supergoed initiatief en programma. heb zelf meegedaan aan het 30 dagen slank programma en ben nu 10 kg afgevallen. ben nu veel bewuster van het eten van de juiste voeding en in de juiste verhoudingen. De webinairs geven de juiste informatie en ondersteuning. ook de groep op Facebook waarin iedereen die het programma volgt bij zit, zorgt voor steun en inspiratie. ik kan het iedereen aanraden die graag wat kilo’s kwijt wil, energie wil krijgen en meer inzicht in zijn of haar eetpatroon!


Door Yvonne schut op 27 oktober 2015

Vasef is….. Voor altijd afvallen sport en friends! Kortom motivivatie focus en een groot vangnet:-) psycholoog, voedingsdeskundige en personal trainer in 1 muisklik, top.


Door Wendy van der Stelt op 27 oktober 2015

Door mijn deelname aan het VASEF programma is mijn kijk op voeding en sporten totaal veranderd. Ik dacht dat ik met al mijn light producten goed bezig was maar dat bleek dus niet het geval.
Het veranderen van je levensstijl is niet makkelijk, maar door behulp van de VASEF groep, facebook ondersteuning en informatieve webinars gaat het een stuk makkelijker! Later ben ik zelfs bij Mathijs zelfs Bootcamp lessen gaan volgen , voor mij als geen sport liefhebber een zware dobber, maar met resultaat!
Ik voel me fitter , minder moe , relaxter.
Kortom, een aanrader!


Door Hilde de Jongh-Meulbroek op 27 oktober 2015

Super leuk, heb erg veel zin in een nieuwe serie info van jou en nieuwe inzichten!


Door Arnold Rodenburg op 27 oktober 2015

Mathijs, heel veel succes met een mooi VASEF jaar geweldig initiatief en war mooi dat ik al even met je meeloop en kilo’s kwijt ben geraakt.


Door yvonne van der Pasch op 27 oktober 2015

Ik heb tot nu toe alleen deelgenomen aan het 30 dagen slank programma en al een heel stuk de goede richting in met mijn voeding. Sporten was ik al goed mee bezig, merk dat de voeding hierbij ook heel erg goed aansluit en dat voelt heel erg goed. Super fijn programma, nu nog wat exta begeleiding om alles om te zetten.
Bedankt Mathijs!


Door Anneke Hogerhuis op 27 oktober 2015

Heb al een keer meegedaan met het 30 dagen programma en veel nieuwe inzichten verkregen. Nu erg benieuwd naar de verdere informatie en dit programma!


Door Priscilla op 27 oktober 2015

Super leuk initiatief en ik kan niet wachten om te beginnen!! Keep up the good work!!


Door Tineke Kriek op 27 oktober 2015

Mooie site en super leerzaam programma. Ben benieuwd naar volgend jaar! Nu al zin in 🙂


Door Liz op 27 oktober 2015

Gefeliciteerd! Wat een supermooie en overzichtelijke website. Het 30 dagen slank programma heeft mijn kijk op eten veranderd en hopelijk ontdekt heel Nederland VASEF!!


Door Cindy De Baets op 27 oktober 2015

Beste Mathijs, Proficiat met je mooie website. Ik kan er alleen maar van dromen om zo goed als jou te worden. Jij werkt echt zo inspirerend voor mij! Dikke proficiat en ik blijf je volgen!


Door Bernadette op 27 oktober 2015

Heb er eigenlijk maar 1 woord voor en dat is zoals er bij 365 altijd wordt gezegd awesome


Door Martine Luiten op 27 oktober 2015

Mathijs, het was het wachten waard! Wat een mooie website! En wat een mooie prijzen! En dat bovenop de mooiste beloning van een gezond en fit lichaam als je aan jouw programma hebt meegedaan! Ik ben zo blij dat ik “bij je ben ingestapt”… Niet veel gewicht kwijt, maar zoveel vitaler en wel slanker. Mijn hormonen zijn ook aardig onder controle. Ik ben je zeer erkentelijk en overweeg om nog weer opnieuw in te stappen, omdat ik moeite heb om het vast te houden. Ik wens je opnieuw alle succes (met je team samen) met het helpen en onderrichten van nog veel meer mensen! Dankjewel.


Door Sandy op 27 oktober 2015

Jij helpt mij en ik help ( motiveer) een ander & zo helpen we elkaar en word heel Nederland beetje bij beetje gezonder, happy en een mooi. Op naar heel Nederland gezond.Met mooie gezonde vrolijke mensen die elkaar motiveren en stumileren top
Ik zeg doen allemaal


Door Susan Hendriks op 27 oktober 2015

Mooooi!
‘k Ga gewoon mijn 3de 30 dagen in en ga nog meer resultaat scoren, leren over de balans tussen voeding, lichaam en geest, nog meer conditie opbouwen. Maar nu verder neuzen op de prachtige nieuwe site!


Door Kim op 27 oktober 2015

Van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik hoop nog heel veel te leren en dat gaat vast lukken met zo’n mooie overzichtelijke site. Ik ben erg blij dat ik in het 30 dagen programma ben gestapt. Het is een investering waar je uiteindelijk rijker uitkomt!


Door Lieke op 27 oktober 2015

Geweldige site mathijs! Ben erg benieuwd wat je voor me kan betekenen, maar na al deze geweldige reacties kan dat alleen maar veel goeds betekenen denk ik! Good luck!


Door Wilma Brouwers op 27 oktober 2015

Ik was al aardig wat kilo ’s afgevallen, maar het staat al ruim een jaar stil. Ik heb al wat inspiratie gevonden. En ben ervan overtuigd dat ik met wat steun het roer bij kan sturen. En zo de rest van de overtollige kilo’s kwijt raken.


Door Jacob op 27 oktober 2015

Mooie site Mathijs ! Het Vasef programma heeft me goed geholpen om duurzaam 12 kilo af te vallen.


Door Trudy op 27 oktober 2015

Van harte geluk gewenst met jullie 4 jarig bestaan en de prachtige nieuwe website. Ik volg je sinds kort via Facebook. Door een andere manier van eten is mijn gewicht afgenomen met 4 kg. Dank je voor de informatie. Veel succes voor de toekomst.


Door Sabina op 27 oktober 2015

Ik denk dat de meeste vrouwen dit wel snappen… Je snapt jezelf niet altijd, maar hoopt wel dat je vriend/ partner je begrijpt… Ik denk dat het boek van Ralph Moorman de juiste handvatten kan bieden… Voor mezelf en voor de omgeving, zodat je zwart op wit hebt, dat sommige (vrouwen) dingen te “verklaren” zijn……..


Door Odette Karsdorp op 27 oktober 2015

Gefeliciteerd! Ik ben een startende voedingsconsulente en wil graag van jullie leren! Je bent nooit klaar met ontwikkeling en te oud om te leren 😀


Door marieke op 27 oktober 2015

Ik weet hoe geweldig ik me voel met deze manier van keuzes maken in mijn voeding!
ooit krijg ik het volledig geintegreerd in mijn onderbewustzijn zodat ik niet ‘verleid’ wordt!! En automatisch de goede keuzes maak!!


Door Nathalie op 27 oktober 2015

Van harte met deze mooie mijlpaal! Vasef is na jaren diëten eindelijk een echte levensstijl, mijn vangnet, waar ik ondanks terugvallen zo hier en daar altijd weer op kan bouwen. Doormidden van het totaalprogramma volgend jaar wil 366 dagen succesvol in mijn oerkracht mijn hormoonbalans onder controle krijgen zodat ik Tony kan laten liggen 😃, elke vrouw heeft tenslotte zwaktes.Door Theo "SurvivalTrotter" Brouwers op 27 oktober 2015

Ik een van de gelukkige die bij het eerste Transformatieweekend op de Veluwe was. Hier mijn verhaal:
Ik ging er heel open in en het was geweldig Heel verschillende mensen die zich veilig voelde om heel persoonlijke dingen te delen en elkaar te steunen. Er zijn veel grote stappen gezet, eten was gevarieeerd, beste wel gezond grapje, gezellig en gevarieerd programma waar ruimte was voor aanpassing. Mathijs Bos en Eva Douwstra waren ook open en echt en dat gaf vanaf de kennismakingronde meteen een veilig gevoel. Superveel hoogtepunten met een super afsluiting met Ibora Zant en haar collega Stephanie met een inspirerende voorbereiding op de Iron Eagle en het vuurlopen. Ik vind het groepsgevoel daarbij, naast het overgeven aan je eigen gevoel, het meest belangrijke. Met mijn
passie Bushcraft/Survival werd het voor mij op de juiste wijze afgesloten. Kampvuur met evaluaties, buiten slapen en dan ‘s-morgens een niet verwacht ontbijt “op bed” van Mathijs Bos;). Dankbaar dat ik er bij kon zijn. Ik denk dat ik al bovengemiddeld veel gezien en gedaan heb in mijn avontuurlijk leven en schat deze ervaring heel hoog in. Je zou niet zeggen dat dit versie 1.0 is! Goede mix is basis voor hopelijk veel vervolgen. Misschien nog koud douchen en ijsbad, meer Bushcraft/Survival, Curry en iets met nummers, dekzeilen, duc tape–> medereizigers weten wat ik bedoel Kortom vind ik het een dikke aanrader voor mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen en die van natuur, gezond en lekker eten en gezelligheid houden

Met “kei”-vriendelijk Brabantse groet,

Theo “SurvivalTrotter” Brouwers

Enjoy with the people who give you energyTheo “SurvivalTrotter” Brouwers


Door Cobie op 29 oktober 2015

ingetrokken


Door Yvette op 28 oktober 2015

Hey Marthijs & team! Gefeliciteerd met de geboorte van deze mooie nieuwe en overzichtelijke website! Ik mocht meedoen aan de allereerste 30 dagen slank en zag daar eerst een beetje tegenop.. Maar dat was nergens voor nodig! Op een hele zware dag (afkick reactie van m’n lichaam) kon ik het programma goed volgen! Er zijn zoveel smakelijke gezonde recepten te vinden en keuzes te maken! Na m’n vakantie is het tijd om de draad weer op te pakken!! Succes met alles! Lieve groet, Yvette


Door Lisette van Erp op 28 oktober 2015

na mijn 30-dagen slank programma van september voel ik me een heel ander mens. mijn denk- en leefstyle is totaal veranderd. mijn dank daarvoor Mathijs. Top


Door Marye op 28 oktober 2015

Gefeliciteerd met jullie 4 jarig bestaan!
Vooral de invloed van hormonen en het anders trainen geeft mij weer nieuwe motivatie, kracht en energie voor mijn “voor altijd slank en fitte levenstijl”.
Bedankt!


Door Miranda op 28 oktober 2015

Gefeliciteerd met je jubileum en nieuwe website, mooi! Ook ik heb al enkele keren met het 30 dagen programma meegedaan, 6 kg verloren en hou dit nu al een geruime tijd vast door gewoon door te gaan met gezond te eten. Dit lukt goed doordat ik me er goed bij voel en telkens weer motivatie en lekkere recepten krijg via de besloten groep op FB. Top ga zo door!!


Door Mathijs Bos op 28 oktober 2015

Bedankt allemaal voor de super fijne reacties! De ene is nog mooier dan de andere. Daarnaast is deze pagina inmiddels al 64x gedeeld. Echt heel tof!

Meedoen kan nog tot morgenavond 22:00uur. Vrijdagmiddag maken we alle winnaars bekend!

Heel Nederland Voor Altijd Slank En Fit


Door Kees op 28 oktober 2015

Top website! Gefeliciteerd!!


Door Marieke op 28 oktober 2015

Die boeken staan allemaal op mijn verlanglijstje, alleen wist ik dat tot nu toe nog niet!


Door Miriam groenhof op 28 oktober 2015

Ik heb nu 1x mee gedaan met 30 dagen online en ben mega enthousiast! Merk dat ik de ondersteuning goed kan gebruiken en daarom doe ik nu voor november weer mee. En deze boeken zou ik zeer goed kunnen gebruiken:-)


Door Linda op 28 oktober 2015

Ik word wel erg nieuwsgierig naar VASEF… Maar ben zo bang dat ik dit ook niet vol ga houden ;(


Door Monique op 28 oktober 2015

Best lastig om heel Holland slank en fit te krijgen. In mijn omgeving zijn er nog nier veel die in anders eten geloven. Maargoed verander de wereld of Nederland in dit geval en begin bij jezelf. Je moet t ook zelf doen natuurlijk. Heb pas sinds kort jullie site ontdekt. Dat is erg jammer dat ik daar zo laat achter ben gekomen maargoed ik volg jullie graag. En leuke actie. Win graag een van de boeken van oerkracht of de hormonen.


Door Franciska Bentvelzen op 29 oktober 2015

Die eerste stap die je moet nemen om iets te veranderen in je leven, die is eng en weerstandverhogend, maar als je dan eenmaal de stap gezet hebt om het te gaan doen en je doet het!.. Zo dankbaar dat ik vorig jaar het 9 weken programma heb gevolgd: Beter eten voor het hele gezin. Verbeterde mentaliteit. Training op eigen niveau. Gezondheid. En toen ik er toch nog niet helemaal uitkwam, hulp gevraagd aan derden om verder te kunnen gaan. Dat doet VASEF en VASEF in de persoon van Mathijs Bos. Love you and love myself!


Door Karin op 29 oktober 2015

Ik ben klaar voor een de fitste versie van mezelf! Heb ontzettend veel zin in het programma van 21 weken! En hoop dan mijn suikerverslaving achter me te laten! Met alle begeleiding, support, informatie endeze transformatiereis gaat me dit zeker lukken. 🙂


Door Cobie op 29 oktober 2015

Helaas is het programma voor mij niet geschikt i.v.m. mijn lichamelijke toestand.
Het is een grote domper want ik had al betaald maar het bedrag is keurig teruggestort.Het lijkt me een giga goed programma met een hoop steun zodat je nooit alleen staat.
Graag zou ik het Hormoonboek winnen want volgens mij (ben nu 62) zit ik toch nog in de overgang en als ik d.m.v. dat boek mijn vieze vette buik kan minderen zou een opsteker zijn.
Succes iedereen en vriendelijke groet,
Cobie


Door Willy op 29 oktober 2015

Echt in één woord geweldig, van harte gefeliciteerd Matthijs en teamgenoten. Wat zullen jullie trots zijn, heel veel succes!!!


Door Marloes op 30 oktober 2015

Wow Mathijs, de website ziet er super uit!! Reden te meer om je missie te volbrengen 🙂
Helaas heb ik door blessure niet alles optimaal kunnen volgen, maar geloof in de enthousiaste aanpak van VASEF!! Zet m op!!

je missie


Door Coget op 8 november 2015

Leuk om kennis te maken met de site!


Door Iris op 8 november 2015

Ik zou graag willen winnen omdat ik na mijn bevalling nog war kilootjes kwijt wil.


Door Beatriz op 21 november 2015

Ik heb er vertrouwen in ga zo beginnen:)

Plaats een reactie


*