Page content

Kadootje aan mezelf

Kadootje aan mezelf

We zijn een aantal weken op streek en natuurlijk gaat het weer niet zo snel als ik zou willen. Ik ben van het “lange halen snel thuis” type ;-), vandaar natuurlijk ook mijn jarenlange crashdieetervaring. Binnen 2-3 maanden op streefgewicht en iedereen om je heen ziet dat er wat met je gebeurt, dus de complimenten vliegen je weer om de oren.

Wees eerlijk dat vinden we allemaal lekker, het geeft je vleugels. Nu moet ik het vooral van mezelf hebben, kom op Naat je voelt je weer lekkerder, conditie is sterk verbeterd, je hebt weer energie, die kilo’s die komen straks vanzelf wel. De constante dialoog met je eigen ik, vermoeiend zo nu en dan. Ik klets me suf.

Ondertussen ben ik wel toe aan een nieuwe fase, ik wil meer! Mijn lijf is gewend aan 2-3x per week sporten, dus raakt een beetje verwend. Ik moet mijn lijf wakker schudden, laten schrikken en nog erger tot op het bot afpeigeren, tot het gaatje moet ik gaan en verder…… Maar dat kan ik niet alleen, daar heb ik toch echt hulp voor nodig. Terwijl ik aan de gewichten hang, er onappetijtelijk uitzie in de sportschool en mezelf in het zweet werk, kan ik niet ook nog een dialoog houden met mezelf over de resultaten die dit zal gaan opleveren en dat ik het echt kan…..Nee ik geef het toe, ook ik, Nathalie Busscher, heb hulp nodig (het liedje van De Dijk zingt direct door mijn hoofd……En ik kan het niet, ik kan het niet, ik kan het niet………ik kan het niet alleen!)

Dus wat heb ik gedaan, de afgelopen maanden ben ik iets minder gaan uitgeven en weet dat is voor deze dame een moeilijke opgave, geld moet rollen ;-). Nu helpt het natuurlijk dat ik mezelf heb voorgenomen geen kleding meer te kopen groter dan maat 40, dus de mogelijkheden om mijn geld te laten rollen zijn ook sterk afgenomen. Het geld wat ik nu opzij heb gezet is voldoende voor in ieder geval 3 maanden personal training en dat is dus wat ik ga doen. Vanaf vrijdag 3 oktober zal ik mij wekelijks vrijwillig laten afbeulen door mijn persoonlijke beul (ik houd van je hoor trainer ;-)), ik ga ervoor. Ik moet over grenzen heen, grenzen die ik in mijn hoofd altijd heb gehad. Ze moeten het veld ruimen!

Een persoonlijke overwinning, waar ik eerst zielsgelukkig werd van het kopen van volledig onnodige aankopen heb ik mezelf nu een “beul” kado gedaan en …..ik heb er zin in. De trainer zei vrijdag: ”Het gaat zwaar worden Naat!”. Kom maar op, ik ben er klaar voor! Welk kadootje geef jij aan jezelf?

10620852_950465584979777_614286579_n

 

 

Tekst door: Nathalie Busscher
Fan van het programma Voor Altijd Slank & Fit