Page content

Opstaan en weer doorgaan

Opstaan en weer doorgaan

Bloggen, je hoort en ziet het om je heen maar hoe gaat het toch in zijn werk…ik heb genoeg gezien, beleefd en ervaren, maar zit daar iemand op te wachten?

Zit iemand te wachten op mijn jarenlange gevecht met mijn gewicht, het gevecht in mijn hoofd, wat wil ik nu echt en wie is de echt Nathalie en wat wil ik met de rest van mijn leven? Waar worstel ik mee, waar word ik blij van.

Misschien is het antwoord “nee”, maar stel dat door mijn verhalen er maar 1 iemand denkt hè herkenbaar, maar je kunt dus altijd opnieuw beginnen of

een andere weg inslaan en deze persoon komt in beweging, waardoor zijn/haar leven een positieve wending krijgt dan is mijn dag goed.

Wie ben ik? Nathalie, 42 jaar jong, geboren in Amsterdam, dus vandaar waarschijnlijk hart op mijn tong. Ik woon in Assendelft samen met Guus, werk als HR adviseur en ben mama van een lief ventje van 6,5 jaar. Al sinds mijn 21ste voer ik een bijna dagelijkse strijd met eten/gewicht. Noem een dieet en ik heb er ervaring mee, van Montignac, Cambridge tot aan mezelf inspuiten met HCG injecties, Kleding van maat 38 t/m 48, ik heb in alles gepast.

April 2013 kwam ik via De Club in aanraking met Voor Altijd Slank en Fit. Ik ga het gewoon doen dacht, baat het niet dan schaadt het niet en de combinatie van gezond/lekker eten en bewegen sprak me erg aan. Daarnaast moet ik ook zeggen dat het samen doen voor mij een enorme motivatie was, een stok achter de deur. Je staat er niet alleen voor en gaat het samen aan.

Al vrij snel merkte ik resultaat, niet direct in gewicht, maar wel in conditie en energie. Waar ik normaal ’s avondspits op de bank plofte, ging ik nu dingen doen, het hele huis heeft een schoonmaakbeurt gehad, kasten werden uitgemest ed. Ik pak niet meer voor elk wissewasje de auto maar neem de fiets of loop ergens heen. Uiteindelijk bereikte ik in tijdens het programma ook mijn doel, weer passen in maat 40 en me goed voelen! Yes!:)

Nooit zou ik meer anders willen, wat maakt dan dat ik nu ruim 1,5 jaar later met hier en daar wat tegenslagen toch weer richting mijn oude gewicht ga? Ergens zit het tussen de oren nog niet helemaal goed en daar moet ik mee aan de slag. Ik heb het eetpatroon weer opgepakt, sport (nog steeds), neem de fiets en weer gaat het langzaam, maar de energie is terug. Wel baal ik van mezelf dat ik het weer heb laten lopen. Maar je bent nooit te oud om te leren en als ik val sta ik altijd weer op, dus we gaan er weer voor, al merk ik dat ik het zonder de groep wel een stuk lastiger vind. Op deze manier (schrijven van mijn ervaringen) houd ik mezelf ook scherp en krijg ik weer focus.
We gaan er weer voor, volle kracht vooruit!

10620852_950465584979777_614286579_n

 

 

Opstaan en weer doorgaan!
Tekst door: Nathalie Busscher
Fan van het programma Voor Altijd Slank & Fit

Comment Section

0 reacties op “Opstaan en weer doorgaan

Plaats een reactie


*