Page content

Recept Gado Gado

Recept Gado Gado

RECEPT: Gado gado met (snel) zelf gemaakte pindasaus

Ingrediënten (2 pers.):
♡ ½ Bloemkool
♡ 200 gram peultjes
♡ 75 gram taugé
♡ ½ komkommer
♡ 2 eieren (hardgekookt)
♡ 2 el Pindakaas
♡ 3 el (soja)melk

Denk ook eens aan:
Het toevoegen van sambal Voor een scherpere smaak!

HOE MAAK JE HET?
Was de bloemkool, verwijder de bladeren en steel. Snijd de bloemkool in roosjes en kook ze in een pan met kokend water op middelhoog vuur. Voeg hier de peultjes aan toe en kook ze 10-15 minuten. Voeg de laatste minuut de taugé toe. Snijd gedurende het koken de komkommer in stukjes, naar eigen voorkeur. Kook in de eieren hard in ca. 8 minuten. Spoel ze af onder stromend koud water en pel ze. Doe de pindakaas en de (soja)melk in een pan en verwarm het op laag vuur. Belangrijk is dat je voorkomt dat het gaat koken dus roer goed met een garde. Indien gewenst voeg je nu ook de sambal toe. Is je pindasaus te droog? Voeg nog een scheutje (soja)melk toe. Vind je het te vloeibaar? Doe er dan weer een beetje pindakaas bij. Verdeel de groenten over een bord of kom, leg de gepelde eieren erbij en verdeel hierover de zelfgemaakte pindasaus.

Eet smakelijk!

★★★★★
Wil je nooit meer zoeken naar recepten en alles bij elkaar hebben?
Smaakt het naar meer? En zou je het handig vinden om volledige weekmenu’s (NIEUW) inclusief boodschappenlijsten te ontvangen?

Ga dan nu naar www.366dagenslankenfit.nl en bestel jouw E-book met 366 heerlijke recepten en vele extra’s! Je kunt er DIRECT mee aan de slag!!

Comment Section

0 reacties op “Recept Gado Gado

Plaats een reactie


*